perjantai 1. heinäkuuta 2011

Pullopostia

5 kommenttia:

 1. Värimaailma on aivan loistavan herkullinen, veden liplatus on melkein käsin kosketeltava, upea struktuuri. Tuota putelia yritin tutkailla isosta kuvasta, mutta olen huono tunnistamaan viinaputeleita ja päättelin sitten mielessäni, että olisikos siinä suomalaiskansallinen Koskenkorva-puteli, tai sitten ei. Ei se kyllä mehuputeliltakaan näytä. Kauniinruma kuva upeasti toteutettuna. Tämä on taas niitä kuvia, jotka olisivat todella parhaimmillaan seinällä ja klehyksissä. Kuvan symboliikka ja värimaailma ovat vain niin puhuttelevia. Pirskatti, että sinä osaat...:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis, ilmaisitpa asian taas niin täyteläisesti. Niin, mietinkin että jätetäänpä tulkinta vapaaksi. Osviittaa riittää mielleyhtymiksi saakka. Etiketti näkyy muissa kuvissa liian tarkkaan ja tuotemerkit ovat liian suuntaa-antavia aprikoin helteen pehmentävillä aivoillani.Yksi kuvista oli höperön hieno. Se ei ole tämä, mutta tässäkin on jujua kerrakseen.Pullo on pullo on pullo, ja sen seurassa sitä näkee sitä mitä näkee.Viestejä riittää pulloissa jos jonkinmoisia. Niitä on ikuisuuskin jo pullollaan. Heh!

  VastaaPoista
 3. Kappas minua, ja hyi pthyi kyyn kynsilöihin... kiva kirjoitusvirhe. Helteen pehmentävillä aivoillani. Jep. minun aivoni siis pehmentävät helteen, juupa juu.No sanotaan nyt sitten vaikka niin. Joku on löysällä ja jokin ihan utuisesti ja huomenna on kai mañana.

  VastaaPoista
 4. Älä sure, meikäläinen syyllistyy kaikenlaisiin kirjoitusvirheisiin koko ajan. Voisin tietysti syyttää hellettä, mutta suurin syy ovat liian pitkät kynnet, jotka luistelevat väärillä nmäppäimillä koko ajan. Pitäisi leikellä niitä useammin, mutta kun elämässä on muuta paljon tärkeämpää tehtävää kuin kynsien viilailu, joten siis lipsuilut näppäimistöllä ilmeisesti tulevat jatkumaan...:)

  VastaaPoista
 5. Niin,kynsien viilailu ei totisesti ole ykkösjuttu elämässä. Joskus sitä voisi kokeilla kaikesta riippumatta riippumatossa. Viilaaminen pitäisi kai tehdä ulkonurkasta keskelle päin eikä viilaa saisi heilutella edestakaisin koska se liuskoittaa kynsiä. Lisäksi viilan pitää olla sisäänpäin kallellaan niin että viilaus tapahtuu ikään kuin sivusta altapäin. Aikamoista! Ja harjoituksia pitäisi tehdä pari kertaa viikossa. Eihän moista ehdi.Pitkillä kynsillä on kyllä vaikea tiskata mutta eiköhän hätä keksi keinoja. Onneksi olkoon kynsistäsi!

  VastaaPoista