torstai 7. heinäkuuta 2011

Melancholia

7 kommenttia:

 1. Kävinpä katsomassa Melancholian.
  Että sillä lailla...mutta kun laitoin tämän niin johan pikkuisen naurattaa!
  I just saw Melancholia.
  I wish you all tremendously deep thoughts and a very funny day!

  VastaaPoista
 2. Kyllä melancolia voi olla juuri tuollaista, pyörteisiin ja outoihin syövereihin sukeltamista. Hieno kuva :)

  VastaaPoista
 3. Aah, värimaailma on ihanan viileä tämän hemmetin helteen keskellä. Kuvaa katsoessani vilahtelivat silmieni takana sellaisia sanoja kuin: korva, kitarisat,sienipilvi, keuhkorakkulat ja vaahto. Siis muun muassa edellä mainittuja, mutta mielikuvista huolimatta eipä tullut vastemielistä tai kuvottavaa oloa, ei vainen, päinvastoin. Varsin mielenkiintoinen ja erinomaisen tulkinnanvarainen kuva. Nostan hellehuivia ja hulmauttelen pitsejäni...:)

  VastaaPoista
 4. Elokuvassa Aurinko ja Melancholia törmäävät ja tulee maailmanloppu. Huomaan kyllä että oma sienipilveni on aika vitsikäs versio moisesta. Liike ei ole hirveän rynnivää ja vaahtopäät ovat aika pehmoja ja veikeitä. Ehkä hyvä niin. Kaikki me tarvitsemme välillä myös hymyä ja silkkihansikkaita, etenkin kun kyseessä ovat perimmäiset kysymykset. Heh! Hyvä Pitsit että kuva ei kääntynyt vastaan! Valokki, kiitos! Outoihin syövereihin imevä melankolia taitaa olla nykyihmiselle(kin)välttämätön. Täysin rationaalisia emme voi olla, tyystin kevytmielisiksi emme voi ryhtyä.

  VastaaPoista
 5. Kappas, freudilainen lipsahdus; Aurinko ja Melancholia törmäävät. Ei, vaan siis auringon takaa ilmestyvä Melancholia ja maapallo törmäävät.

  VastaaPoista
 6. Näen tässä puun, jonka alla haamut tai haltiat tanssahtelevat, voisi olla myös aivosolukkoa tuo yläosa :D

  VastaaPoista
 7. Kiva Pipsa! Heti kun katsoin sinun silmilläsi näin haltijoita tanssahtelemassa. Ja puun, jolla on suihkuhattu päässä. Ja lisäksi uneksivan albiinon afrokampauksineen. Tulipa hauska aamuhetki! Kiitos!

  VastaaPoista