maanantai 7. huhtikuuta 2014

Tanssii varjonsa kanssa


3 kommenttia:

 1. Buena imagen Saludos
  http://creatividadeimaginacinfotosdejosramn.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 2. Kuulehan sinä Asta-possunkainen, et julkaise kommentteja höystettynä omilla kommenteillasi. Olen huolissani, missä piileskelet? Pidän itsekin pitkiä taukoja, sillä elämä on paljon muutakin kuin blogistanissa pyörimistä, mutta aina kuitenkin palailen takaisin ja kirjoitan jotakin.

  Kuvasi on yksinkertaisuudessaan nerokas. Varjo kuin peilikuva, ja jalat pehmeästi uppoamassa vivahdeikkaaseen siniseen taustaan. Kummallinen hämppy, sillä on naama selässä ja äkäisen ilmeinen naama onkin. Yksinkertaisuudessaan kaunis ja hätkähdyttävä kuva, vaikka kohde ei olekaan mielyttävimmästä päästä, mutta tässä kuvassa täydellisen kaunis ja vangitseva, esimerkki luonnon täydellisyydestä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sun suutari miten kiva nähdä naamiosi! Ei tarvitse olla huolissaan, olen vähän löysillä näissä jutuissa koska olen tiukilla muissa. Odotan aikoja jolloin voin omistautua tälle kuvabloggaamiselle sillä painolla kuin se ansaitsee. Mutta noin muuten täytynee sanoa että tuli ikävä sinua ja aionkin ihan pikipitäen tulla katsomaan mitä kirjoittelet.
   Hömpötin höm, minulla on paljon kuvia varastossa, katsotaan milloin voin päästä huhkimaan kaikkien teidän ihanien ihmisten kanssa toden teolla! Lämpimin terveisin!

   Poista