tiistai 30. elokuuta 2011

Räätäli V.M. Kirppunen löhöilee tyynynsä päällä


12 kommenttia:

 1. Mites, ensin tuli mieleen fraktaali ja sitten kirppunen eksyneenä siihen. Joka paikkaan ne tunkeutuvatkin. Ja muuten makeanhimostako johtuu, että tulipa mieleeni vielä jonkinlainen karamelli, jonka kimpussa kirppunen askartelee. Mitä jos silläkin on makeannälkä, mene ja tiedä, minä mitään kirpuista tiedä...:)

  VastaaPoista
 2. Thanks a lot, Pantherka!
  Kappas, mielenkiintoinen näkökanta, Pitsit sekaisin. Perin eriskummalliseen paikkaan se oli totisesti eksynyt, syytä moiseen en tiedä, mutta makeanhimo voi olla yksi mahdollinen syy. Makeasta vedestä on kyllä kyse, mutta sen herkullisuudesta en ole vakuuttunut. Joka tapauksessa sen lepopaikka oli sikäli herkullinen, että sain napattua merkillisen kuvan tästä vaikeasti kuvattavasta otuksesta. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Thanks!
  I really like your artworks!
  have a nice day
  ciao
  Matteo

  VastaaPoista
 4. Wonderful composition and color. A very beautiful picture. Great work.

  VastaaPoista
 5. Erinomainen kuvia! Pidän vierailla. halata

  VastaaPoista
 6. a fascinating work!
  Good Creations:)

  thanks for visiting my blog,greetings!

  VastaaPoista
 7. A very special effect! Very nice!
  Warm hug.

  VastaaPoista
 8. Muy impresionante. El contraste de colores es genial. Saludos.

  VastaaPoista
 9. Grazie mille, Matteo, saluti. Thank you for your wonderful comments, Fotokarusellen, Edita,Virginia and Teca. Muito obrigada, Tossan, abraços! Muchas gracias, Mario, son fuertes! Me alegro mucho, Marcelo! Si, el contraste es muy efectivo, pero me causa vértigo, casi me mata, jejeje! Saludos y abrazos.

  VastaaPoista