keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Arakhne

4 kommenttia:

 1. Ensin näyttää kuin olio olisi sotkeentunut omaan verkkoonsa, mutta eihän hämähäkille sellaista koskaan tapahdu.

  VastaaPoista
 2. Sano muuta. Mutta varoitus lienee paikallaan meille kaikille elon tiellä. Viimeisen päälle voi ansojaan viritellä, mutta on varottava ettei sotkeudu omiin viritelmiinsä. Arakhne parka ei saa huikeista taidoistaan huolimtta koskaan kylliksi ansaitsemaansa arvostusta.

  VastaaPoista
 3. Hämmästyttävän mielikuvitusta kutkuttava kuva, siitä huolimatta, että kuvan keskiönä on "ei suosikkiheppuni" hämähäkki. Johtuisiko siitä, että heppu tuntuu sotkeutuneen omaan verkkoonsa, olisinko niin pahanilkinen, enpä tosiaan tiedä...? Värimaailma taas taattua sinua, siis kaunista ja tasapainoista...:)

  VastaaPoista
 4. Niin, siinäpä se hämähäkin tragedia onkin. Vain harva meistä elävistä täällä maan päällä valitsee sen suosikikseen. Se on hyljeksitty, kammoksuttu ja halveksittu vaikka miten hienosti kutoisi, virkkaisi ja virittelisi hienoja luomuksiaan. Mikään ei auta. Inhonvärähdyksiä ja pakoreaktioita saa ahkera veijari vain osakseen. Älä välitä, pahanilkisyyskin kuuluu asiaa; pahanilkinen oli Pallas Athenekin kun kateuksissaan Arekhnen kohtalon kolttosillaan keitteli.Useimmat meistä haluavat sen enempää asiaa miettimättä häätää hämähäkin läheisyydestämme. Kaipa pelkomme ja kammomme on ollut aikojen alusta tärkeä itseuojelumekanismi. Kiitos kaunis sanoistasi!

  VastaaPoista